IĞDIR / MERKEZ - İnönü İlkokulu

Mrt

Milli Eğitim Bakanımız Sn. Prof. Dr. Yusuf Tekin İl Valimiz Sn. Ercan Turan ve Milletvekilimiz Sn. Cantürk Alagöz okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimiz ile bir araya geldi

Mrt

Baharın gelişini simgeleyen, doğanın uyanışını gösteren ve sıcaklığın toprakla buluşmaya başladığına işaret eden Nevruz Bayramı kutlu olsun.

21 Mart Nevruz Bayramı okulumuzda düzenlenen program ile kutlandı

Mrt

12 Mart 1921 İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. Yılı ve İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anma günü okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı

Şbt

Okulumuzda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Valimiz Sn. Ercan Turan ve Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Servet Canlı sınıflarda öğrencilerimize karnelerini dağıttı. Karne dağıtımının ardından öğretmenlerimiz ile bir araya geldi.

Şbt

OKULUMUZ 2. DÖNEM 1. ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Ock

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde çıkan çatışmada şehit düşen askerlerimiz için saygı duruşunda bulunduk  Şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dileriz.

Ara

Okulumuz 1/c sınıfı öğrencilerinin Meslekleri Tanıyalım adlı etkinlik için Iğdır Üniversitesi Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Bölümüne gezi düzenlendi Üniversitemizde bizleri karşılayan Öğr. Gör. Nilgün ÇAYALAN ve öğrencilerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, büyük asker ve devlet adamı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yıldönümünde rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Kas

İLELEBET PAYİDAR KALACAK CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN.

OKUL BAHÇEMİZE YENİ OYUN ALANLARI ÇİZDİK.

Nis

3/C sınıfı öğrencileri  Benim Dünyam Çocuk Akademisinde  yazar Nizamettin Uca ile sohbet edip yazarlık hakkında bilgi aldı.  Psikolog Erkan Taşdemir'in çaldığı  gitar eşliğinde eğlenceli bir gün geçirdi. Ayrıca velimiz Ulaş Arastaman masal atölyesinde çocuklara masal anlattı..

Mrt

Iğdır Valiliği koordinasyonunda depremzede öğrencilerimize yönelik il milli eğitim müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu Nevruz Bayramı etkinliklerine okulumuz adına deprem bölgesinden gelen öğrencilerimiz ile birlikte katılım gösterdik.

Mrt

OKULUMUZ 3. SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI TURNUVANIN İLK MAÇI 3/F VE 3/D SINIFLARI ARASINDA YAPILDI MAÇ SONUCU 3/F:2  3/D/0  OLARAK SONUÇLANDI.

Haz

01/07/2021 tarihinde İnönü İlkokulunda göreve başladım. Göreve başladığım günden bugüne okulumuzun gerek eğitim öğretim alanında gerekse fiziksel anlamda eksiklerini gidermek için mesai kavramı gözetmeksizin mesai arkadaşlarımla birlikte çalıştım. 2021 2022 eğitim öğretim yılında okulumuzda yapmış olduğumuz çalışmaların bir kısmına yer verdiğimiz bu okul gazetesinin yayına hazırlanmasında emeği geçen bütün arkadaşlarıma, bir Eğitim Öğretim yılını daha bitirirken okulumuzda birlikte çalıştığım idareci arkadaşlarıma ve yoğun emeklerle çalışıp öğrencileri en iyi şekilde yetiştiren öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Vedat ALTUNTEPE

OKULUMUZ 2/F SINIFI AFAD 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ.