IĞDIR / MERKEZ - İnönü İlkokulu

Misyonumuz Vizyonumuz

İNÖNÜ İLKOKULU OLARAK

MİSYONUMUZ

Misyonumuz; bütün öğrencilerimize çağdaş eğitimin tüm imkânlarını sunarak, onları bilgi ve beceri yönünden en üst düzeye ulaştırmaya, ahlak, kişilik ve karakter yönünden iyi davranışlar kazandırmaya, kendilerini tanıyan, toplumla barışık, sürekli kendini geliştiren, yenileyen ve ilerleyen, çevre ile iyi iletişim kurabilen, vatanını milletini seven, Milli ve manevi değerlerine bağlı,  Atatürk ilke ve inkılâplarını benimseyen bireyler olarak hayata hazırlamaya tüm okul personeli, veli ve çevre kuruluşları ile işbirliği yaparak çalışmaktır.”

VİZYONUMUZ

“Bilimsel gelişmelere ve yeniliklere açık, ülke ihtiyaçlarına uygun çalışan ve sürekli olarak kendini geliştiren ve tercih edilen bir kurum olmak.”

TEMEL DEĞERLERİMİZ

1)- Ufkumuzun geniş, hedeflerimizin büyük, başarımızın sürekli olmasını dileriz.

2) - Milli ve manevi değerlere bağlı ,çağın şartlarına uygun en ideal eğitim sistemini uygularız.

3) - Ruhsal ve fiziksel olarak sağlıklı bireyler yetiştirilmesini düşünürüz .

4)- İlgi, sevgi ve saygıyı yasarız, yaşatırız, otoritenin ve değer vermenin böyle   sağlanacağı duygusunu taşırız.

5)- Ekip ruhu, paylaşımcılık, işbirliği, katılımcılık ile başarıyı el ve gönül birliği içerisinde birlikte gerçekleştiririz.

6)- Sistemli, disiplinli, planlı ve prensipli bir yapılanma içerisinde kurum kültürü ile  kurumsallaşmayı benimseriz.

Yayın: 30.12.2012 - Güncelleme: 22.02.2019 10:05 - Görüntülenme: 1853